COVID-19 Ενημέρωση

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19

Μάθετε Περισσότερα

The world of Athens One

"Έλα να ζήσουμε την περιπέτεια!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ιστορία μας

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στο έξυπνο boutique ξενοδοχείο Athens One στην καρδιά του κέντρου

 

Δεν είμαστε κομμάτι διεθνούς ξενοδοχειακού γκρουπ. Ούτε και εγχώριας αλυσίδας. Το δικό μας, είναι ένα οικογενειακό, έξυπνο boutique ξενοδοχείο στην Αθήνα, που σχεδιάστηκε για κοσμοπολίτες με αντίληψη των πραγμάτων. Με κινητήριο δύναμη την μεγάλη μας αγάπη για τα ταξίδια, αξιοποιήσαμε την 30 ετή εμπειρία μας στο μάρκετινγκ και τις εισαγωγές και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τους κορυφαίους παίκτες στον κατασκευαστικό τομέα, για να δημιουργήσουμε το Athens One: Ένα σοφιστικέ και κομψό, αλλά πάνω από όλα έξυπνο ξενοδοχείο, στον αναγεννημένο πυρήνα της Ελληνικής πρωτεύουσας. Τόσο πρωτοποριακό και ουσιαστικό, όσο και οι αρχές του μοντερνισμού που διέπουν το κτίριο που το στεγάζει. 

 

Η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία και στη δική μας περίπτωση: Στο Athens One, το έξυπνο boutique ξενοδοχείο σου στην Αθήνα, τίποτα δεν περισσεύει, τίποτα δεν λείπει και τα πάντα υπάρχουν για έναν λόγο. Αντί απλά να εντυπωσιάζει, το ντιζάιν εδώ, εξυπηρετεί ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Την κάλυψη πραγματικών ανθρώπινων αναγκών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για μια απρόσκοπτη, άνετη και ήρεμη,  απόλυτα σύγχρονη και ιδιαιτερα απολαυστική εμπειρία ταξιδιού, που σου επιτρέπει να είσαι, απλά, ο εαυτός σου.

 

Ένα έξυπνο ξενοδοχείο στην Αθήνα που πάντα ζει στο εδώ και τώρα

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη μαγεία των ταξιδιών, το σκεπτικό μας είναι ξεκάθαρο: Ταξιδεύουμε όχι για να ξεφύγουμε από την ζωή, αλλά για να μην μας ξεφύγει η ζωή. Όμως είτε μόνος ή μόνη, είτε με παρέα, με οικογένεια, με φίλους ή το καλύτερο σου μισό, για δουλειά ή διασκέδαση, το να αφήνεις τον καναπέ σου -και τη βολή σου- δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις και τις ανέσεις που έχεις συνηθίσει. 

 

Έτσι, όταν εντοπίσαμε αυτό το ιστορικό κτίριο σε μια ανερχόμενη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, ενθουσιαστήκαμε αμέσως με τις πιθανότητες που ανοίγονταν μπροστά μας. Αντλώντας έμπνευση από το γοητευτικό του παρελθόν (υπήρξε καταφύγιο της αντίστασης στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο!), αλλά και τις κομψές του διαστάσεις, αποφασίσαμε να του δώσουμε νέα ζωή: Να επανεφεύρουμε τη χρήση και τη λειτουργία του σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών, χωρίς ωστόσο να πειράξουμε τη διαχρονική του μορφή και αισθητική.

Το αποτέλεσμα είναι το Athens One: Το έξυπνο boutique ξενοδοχείο της Αθήνας, που είναι τόσο πρωτοποριακό, πρωτότυπο και λειτουργικό, όσο και η υποδειγματική μοντέρνα αρχιτεκτονική του κτιρίου που το φιλοξενεί. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον, ωστόσο πολυτελές “σπίτι” για τους σύγχρονους πολίτες του κόσμου: Τζετ σετερς σε city break, μπιζνεσμέν σε meeting στην πρωτεύουσα, δημιουργοί των νέων τάσεων, οπαδοί του Επίκουρου, αστικοί εξερευνητές, πάρτι άνιμαλ, ιστοριοδίφες, καλλιτέχνες σε αναζήτηση έμπνευσης, ερωτευμένοι και σινγκλ. Όλοι εκ των οποίων περιμένουν βασιλική περιποίηση -χωρίς την προσποίηση- και αποζητούν αυθεντικές, καθηλωτικές εμπειρίες.