COVID-19 Ενημέρωση

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19

Μάθετε Περισσότερα

The world of Athens One

Στο κομψά έξυπνο ξενοδοχείο
Athens One στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιστροφή στο Μέλλον

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένα ισορροπημένο αμάλγαμα παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος

Ένα πολύ ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο, το Athens One διαθέτει γοητευτικό παρελθόν, συναρπαστικό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Το κτίριο του εγκαινιάστηκε το 1938 και λίγα χρόνια αργότερα, κατα τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, έμελλε να στεγάσει αγωνιστές της αντίστασης. Τα συνθήματα τους στον τοίχο -κραυγές υπέρ της ελευθερίας- που παραμένουν μέχρι τις μέρες μας, αποτελούν αδιάσειστο μάρτυρα της πάλης και της γενναιότητας των Ελλήνων. Δεν είναι όμως το μόνο ιστορικό στοιχείο που έχει διατηρηθεί. Πολλά από τα αρχικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά όπως τα ψηλά ταβάνια, το ασανσέρ του 1930, τα παράθυρα βιτρό, τα αρτ ντεκό κάγκελα, κιγλιδώματα και κουπαστες, και όπου ήταν δυνατόν τα αυθεντικά πατώματα, συντηρήθηκαν επιμελώς ή ανακαινίστηκαν,  και σήμερα δίνουν τον τόνο. Κάθε καινούργια προσθήκη ή αλλαγή έγινε στο ίδιο πνεύμα: Μέγιστη άνεση και ευκολία, καινοτόμες λύσεις και διαχρονική κομψότητα. Στην περίπτωση του Athens One, οι αρχές του μοντερνισμού συνδυάστηκαν με τις αναγκες του σήμερα ωστέ να το ξενοδοχείο να προσφέρει την πλέον σύγχρονη εμπειρία διαμονής σε κοσμογυρισμένους και ψαγμένους ταξιδιώτες που θέλουν μόνο το καλύτερο.

 

Η τεχνολογία αιχμής συναντά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και η διαχρονική κομψότητα το αληθινό πνεύμα φιλοξενίας

Μοντέρνα, πολυτελή υλικά χρησιμοποιούνται σε όλο το Athens One, ενώ οι έξυπνες λύσεις αφθονούν. Τα απαλά και αφράτα μαξιλάρια, τα οικολογικά υφάσματα και τα αρωματικά προϊόντα περιποίησης, όπως και τα ανατομικά, επώνυμα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα με φυσικά υλικά, δίνουν την εικόνα, ενώ τα συστήματα ηχομόνωσης τελευταίας κοπής εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα και ηρεμία. Το έξυπνο ξενοδοχείο της Αθήνας διαθέτει επίσης καλλιτεχνική φύση: Σκέψου μινιμαλισμο, αλλά όχι βαρετό ή παρωχημένο, με πινελιές χρώματος, έργα τέχνης που περιοδικά εναλλάσσονται και μοναδικά ντιζάιν κομμάτια. Το σημαντικότερο όμως όλων, στο νέο, σοφιστικέ και έξυπνο καταφύγιο σου στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχει διάχυτη, μια ανάλαφρη, καθόλου προσποιητή και έξω καρδιά, χιουμοριστική και πνευματώδης διάθεση. Όπως το μπάνιο που σου λέει καλημέρα κλείνοντας το μάτι!

 

Σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών, το Athens One προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση στις ειδικά διαμορφωμένες γωνίες που ενώνουν το δημόσιο με το ιδιωτικό: Ένα all day cafe bar, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, χώρος εκθέσεων, music και TV corners. Επιπλέον λειτουργούν δύο πολυμορφικά, πολυλειτουργικά business & conference centers, οπού εκτός από συνέδρια, μίτινγκ και ότι έχει να κάνει με την εργασία, φιλοξενούν επίσης και προβολές ταινιών ή ομιλίες.