COVID-19 Ενημέρωση

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19

Μάθετε Περισσότερα

The world of Athens One

Σε έχουμε καλύψει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχεδίασε τη διαμονή σου

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στο έξυπνο ξενοδοχείο Athens One στο κέντρο της Αθήνας

Πίνεις τον καφέ σου σκέτο με μια υποψία μαύρης ζάχαρης. Η θερμοκρασία δεν πρέπει να είναι παραπάνω, αλλά ούτε και παρακάτω απο 22o C και ο φωτισμός πάντα ατμοσφαιρικός. Βεβαίως δεν θα έπρεπε να χρειάζεται τα επαναλαμβάνεις όλα αυτά κάθε φορά. Νοιάζεσαι για το περιβάλλον και βαριέσαι τη γραφειοκρατία. Θέλεις να βγάλεις κάποια δουλειά ενώ ταξιδεύεις. Να τσεκάρεις τα μειλ σου και να δεις τι τρέχει στα σόσιαλ μίντια. Όμως χωρίς τις συνήθεις καθυστερήσεις των ξενοδοχειακών wifi. Προτιμάς άλλωστε να περάσεις τις στιγμές σου στην Αθήνα πιο εποικοδομητικά. Μερικές φορές θέλεις να πάρεις πρωινό στο κρεβάτι, αλλά βαριέσαι να σηκώσεις το τηλέφωνο για να παραγγείλεις. Ή πρέπει να κάνεις αυτή την online πληρωμή, αλλά έχεις αμφιβολίες για την ασφάλεια του συστήματος. Μην ανησυχείς για τίποτα. Στο έξυπνο ξενοδοχείο Athens One στο κέντρο της Αθήνας, είσαι σε όλα καλυμμένος: Με το σήμα κατατεθέν μείγμα έξυπνων λύσεων, τεχνολογίας αιχμής και καινοτόμων χρήσεων του χώρου, που σου επιτρέπουν να ζήσεις, να εργαστείς και να διασκεδάσεις όπως ακριβώς θέλεις. Όσο διαμένεις στο Athens One μπορείς πολύ απλά να είσαι άνετα ο εαυτός σου.

 

Έξυπνες, προσωποποιημένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας που σου επιτρέπουν να είσαι εσύ

Το έξυπνο ξενοδοχείο Athens One στην Αθήνα έχει να κάνει με την καινοτομία που σε κάνει να νιώθεις καλά. Διαθέτουμε την δική μας οπτική ίνα, αποκλειστικό, πατενταρισμένο software και “πράσινους” αυτοματισμούς. Που σημαίνει ότι εσύ επωφελείσαι από το προσωπικό σου hotspot για γρήγορη και αδιάλειπτη σύνδεση στο ιντερνετ. Σαν στο σπίτι σου. Η ασφάλεια των online συναλλαγών είναι επίσης εγγυημένη, ωστέ να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς ανησυχία. Το check in είναι απλό και γρήγορο, και η υποδοχή σου προσωποποιημένη. Έχεις επίσης τη δική σου 40’’ Samsung smart TV για να τσεκάρεις τον καιρό, τον Nasdaq ή τα μπαρ και εστιατόρια της Αθήνας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έξυπνη σου τηλεόραση και για να παραγγείλεις πρωινό, φρέσκες πετσέτες ή άλλα καλούδια, χωρίς να χρειαστεί να πιάσεις το ακουστικό. Ή να επαναλάβεις πως θέλεις τον καφέ σου. Είναι επίσης και τα έξυπνα αξεσουάρ και πατέντες μας που θα σε βολέψουν πολύ: Όπως το τραπέζι που φορτίζει το λαπτοπ ή το κινητό σου. Ή τη σωστή για σένα, θερμοκρασία και τον κατάλληλο φωτισμό που σε υποδέχονται κάθε φορά που μπαίνεις στο δωμάτιο ή τη σουίτα σου στο Athens One. Και αν αισθανθείς την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς μπορείς να κατευθυνθείς στο music corner, για να ανταλλάξεις απόψεις και κομμάτια με ομοϊδεάτες. Και αυτό, όπως και το Athens One all day cafe, bar restaurant, συνιστούν τους νέους πυρήνες κοινωνικοποίησης στην πόλη.

Γνωρίζουμε επίσης ότι θέλεις να φροντίζεις τον εαυτό σου-ψυχή και σώματι. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα. Ταυτόχρονα προσφέρουμε τροφή για σκέψη. Συχνά πυκνά παίζουν movie nights στην αίθουσα προβολής, ενώ έχεις την ευκαιρία να δεις και σπάνια ντοκουμέντα για την Αθήνα και τα εμβληματικά της μνημεία. Αν κάποιο σε εμπνεύσει, μπορούμε να οργανώσουμε εξατομικευμένη επίσκεψη.

Με λίγα λόγια, στο έξυπνο ξενοδοχείο της Αθήνας,  την ιστορία της διαμονής σου, τη γράφεις εσύ. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα απολυτα προσωποποιημένων επιλογών που σου προσφέρουμε. Αυτό σημαίνει σχεδιάσε τη διαμονή σου στο κορυφαίο ξενοδοχείο πόλης στην Αθήνα.